Een foutvrij eiken tafelblad bij EIKENvakman.nl.

Een foutvrij eiken tafelblad bij EIKENvakman.nl: Direct online, eenvoudig te bestellen, voor de beste prijs & snel in huis! Binnen onze online collectie hebben wij een topassortiment hoogwaardige eiken tafelbladen van foutvrij eikenhout (zonder noesten) geselecteerd. Hierbij bent u verzekerd van een stijlvol eiken tafelblad met een A-kwaliteit zichtzijde, oftewel een rustige uitstraling en een ‘relatief egaal oppervlakte’.

Onze foutvrije eikenhouten tafelbladen worden door ervaren houtbewerkers met zorg & precisie verlijmd, geschaafd en naar wens afgewerkt. Diverse tafelbladen van foutvrij eikenhout kunnen bij EIKENvakman.nl volledig op maat besteld worden. Hierbij kunt u zowel de breedte als de lengte invoeren tot op de millimeter, wel zo handig! Naast topkwaliteit eikenhout (zichtzijde A-kwaliteit) en secure afwerking staan wij garant voor scherpe (online) prijzen. Daarnaast doen wij er alles aan om, ook in het geval uw eetkamertafelblad op maat vervaardigd wordt, een snelle levering te realiseren!



Bij EIKENvakman.nl vindt u foutvrije eiken tafelbladen in diverse diktes, van 3 tot 6 cm. Let er hierbij goed op dat een bladdikte kan bestaan uit 1 planklaag, maar ook gerealiseerd kan worden door meerdere planken die op elkaar verlijmd worden. Zo vindt u bij eikenvakman.nl massieve foutvrije tafelbladen van 3 cm en 4 cm dik die 1-laags massief zijn, maar ook tafelbladen van 4cm en 6 cm waarbij de dikte meerlaags opgebouwd is. De 2-laags 4 cm dikke tafelbladen zijn hierbij massief, maar de 6 cm dikke tafelbladen zijn ‘opgedikt’, waarbij de dikte (optisch) massief lijkt, maar deze of van binnen is. Met een opgedikt tafelblad combineert u een ‘dik’ eiken tafelblad voor een scherpe prijs.