Echt voordeel met een Sanitair Online bubbelbad

2Als volleerd klusser weet ik altijd goed mijn adresjes te vinden voor de producten die ik nodig heb. Momenteel heb ik niets te verbouwen aan mijn eigen woning, maar help ik vrienden en familie nog wel graag uit de brand. Waar vele van mijn collega’s het bijzonder prettig vinden in de weekenden even niets te hoeven doen, even niet fysiek bezig te hoeven zijn, gaat dat voor mij niet op. Ik vind het immers heel fijn mensen nog te kunnen helpen met de kennis en de vaardigheden die ik bij kan dragen. Het afgelopen weekend was mijn zus dan ook aan de beurt. Zij is net verhuisd en trok in een huis dat nog wel wat verbouwingen kan gebruiken.

Gouden handjes

41Dit weekend zijn we begonnen aan haar badkamer en zoals je je wel kunt voorstellen begin je dan eerst bij de basis. Nou is mijn zus best een luxe poppetje en wilde ze graag een whirlpool hebben – iets wat ik me overigens maar al te goed kan voorstellen. Normaal gesproken zijn die echt best prijzig, maar ga je voor een Sanitair Online bubbelbad, dan ben je ineens stukken voordeliger uit. Voor nog geen duizend euro vind je bij deze gigant Sanitair Online namelijk al een prachtig bubbelbad. Er komt dan wel wat handigheid bij kijken omdat je ‘m zelf moet installeren, maar gelukkig had zij daar mijn gouden handjes voor!

Voor ieder wat wils

42Mocht je zelf ook op zoek zijn naar een whirlpool, dan raad ik het je van harte aan eens te kijken op de website, en tevens webwinkel, van Sanitair Online, want ze zijn werkelijk zeer voordelig. Deze winkel zit standaard onder de adviesprijs, en in het geval van dit specifieke bubbelbad betaal je er bij Sanitair Online dus ongeveer de helft voor. Bovendien hebben ze een groot assortiment in verschillende keuzes, voor ieder wat wils!