Aanrader: de relatiegeschenken bij Maxilia.nl

maxilia-logo

Aangezien ik voornamelijk op freelancebasis werk, besteed ik altijd veel moeite aan het onderhouden van mijn contacten. Immers, dit zijn de mensen en de bedrijven van wie je het moet hebben. Laat ik een goede indruk achter – en geloof me, die komt echt niet alleen voort uit het werk dat je aflevert – dan vragen ze mij bij een volgende opdracht die zich voordoet wel weer opnieuw, en dat biedt natuurlijk mogelijkheden. Vandaar dat ik de lezer wilde wijzen op de relatiegeschenken bij Maxilia.nl, die ik onlangs ook heb gebruikt om al mijn relaties te wijzen op het tienjarig ondernemerschap van mijn kant.

Wijndoos bedrukken

Daarmee vestig je namelijk op heel ingenieuze wijze de aandacht op jezelf en je jubileum, zonder dat het opdringerig wordt. Mensen krijgen er namelijk iets leuks voor terug en zodoende krijgen ze een nóg positiever beeld van je – je creëert er een zogenaamde gunfactor mee. Ook wijnpakketten vallen onder de relatiegeschenken bij Maxilia.nl en daar wilde ik in dit bericht even bij stilstaan. 

167

Kijk bijvoorbeeld naar bovenstaande afbeelding voor de mogelijkheden die er zijn. Bij Maxilia heb je de keuze uit drie soorten wijn voor in je pakket, je vindt er een kwaliteitswijn in rood, wit of prosecco. Alle worden in een houten doos geplaatst.

171

Het leuke aan diezelfde houten doos is dat je het deksel hiervan kunt laten bedrukken. Zo heb ik de opdracht gegeven om mijn naam af te drukken en daaronder een tekst waarin vermeld stond dat ik reeds tien jaar bezig ben. In het pakket zelf plaatste ik nog een kaart, waarin ik mensen mededeelde dat ze vanwege dit heuglijke feit een korting konden ontvangen. De ideale reclame dus!