sauna kopen voor thuis

bodyfit_lang2

Sinds kort hebben we besloten een sportschool over te nemen. Deze sportschool was wel een beetje gedateerd en daarom hebben wij er voor gekozen om deze helemaal op te knappen. Tijdens het opknappen zijn we er achter gekomen dat de sauna die er al in zat eigenlijk nutteloos was omdat alles er aan kapot was. Een nieuwe sauna kopen zou zelfs voordeliger zijn dan het repareren van de oude.

De nieuw saunabodyfit_zwembad_sauna_spa_24

Een sauna kopen heb ik eerder gedaan bij het bedrijf bodyfit. Dit is mij zo goed bevallen dat ik er voor heb gekozen om weer contact op te nemen. Ik heb aan de telefoon uitgelegd wat het probleem was en of er een afspraak gemaakt kon worden om te kijken wat mogelijk was met de huidige aansluitingen en wat de taak van mijn aannemer hierin zou gaan worden.

Tijdens het gesprek hebben we de huidige sauna bekeken en even gekeken wat er allemaal gedaan moest worden. Mijn eigen aannemer was ook aanwezig om te kijken hoe dit met elkaar aansloot. We hebben een afspraak gemaakt over de prijs en ik heb ter plekke de sauna besteld. Binnen een week kon de sauna al uit voorraad worden geleverd en zouden wij deze installeren.

Er zat een deadline vast aan het openen van de sportschool en ik was eerst een beetje bang dat we deze door de sauna niet gingen redden. Ik moet zeggen dat het verassend snel gegaan is en dat de sauna al klaar was voor gebruik voor de officiële opening!