Zeer mooie retro lampen

Ben je op zoek naar mooie retro lampen, kijk dan eens op de site van JacquesODesign. Deze kunstenaar beweegt niet mee met de trends, maar gaat geheel zijn eigen weg. Dag en nacht is hij hiermee bezig en de natuur is zijn grootste inspiratiebron. Zo maakt hij de mooiste creaties van verschillende materialen, zoals:

  • Hout
  • Bamboe
  • Bak- en leisteen
  • Oude boeken

Wanneer je naar zijn site gaat zie je de mooiste creaties voorbij komen. Zo is er verlichting gemaakt met schoenen, reageerbuizen en zelfs een kalebas is eraan te pas gekomen. 

Eigen ontwerp

Zelf waren wij al een tijd op zoek naar aparte retro lampen. Onze oma had er altijd eentje boven haar eettafel hangen. Maar tegenwoordig is alles modern en niet betaalbaar.  Nu is het zo dat de kunstenaar van JacquesODesign ook modellen na kan maken. Het geluk was dat ik een foto van mijn oma haar huisje had en hier was de lamp boven de tafel goed op te zien. Samen met deze foto zijn wij naar de kunstenaar gegaan. De ontwerper moet wel enige vrijheid hebben om zijn eigen draai hieraan te kunnen geven. Inmiddels hebben wij oma’s verlichting in een andere stijl boven de eettafel hangen. Zeer mooi en bijzonder ontwerp.