Tip: schakel deze expert in voor een betonvloer egaliseren

Onlangs heb ik weer een nieuwe ervaring opgedaan, ik werkte immers een poosje samen met de mensen van het bedrijf Zeb den Uyl – en gezien ik aardig wat heb meegekregen van de werkzaamheden die deze firma uitvoert, zou ik ze bij de lezer van harte willen aanbevelen. We werkten samen aan de renovatie van een pand en het is dan altijd leuk in contact te komen met al die verschillende bedrijven die gezamenlijk één doel hebben, namelijk het totaal opknappen van een pand. Ditmaal betrof het een kantoorpand dat we van voor tot achter onder de schop en daarna onder de loep hebben genomen.

Verwezenlijken van een geheel

Nooit eerder zat ik zo intensief in het verwezenlijken van een geheel overigens. Meestal neem ik gewoon een deel voor mijn rekening en dat is het dan ook – dikwijls omdat er maar een onderdeel aan het pand opgeknapt hoeft te worden, bijvoorbeeld enkel het dak. Dit keer kon ik van dichtbij zien hoe het is als meerdere experts zich gezamenlijk op een project storten – en wat een energie je daaruit kunt halen.

Het bedrijf Zeb den Uyl bijvoorbeeld ging de betonvloer egaliseren, na het eerst zelf gegoten te hebben. Dit is nou typisch een klus waarvoor de nodige kennis en expertise vereist is en ik steek mijn hand in het vuur voor de kwaliteit die deze firma weet te leveren. Bijgevoegd enkele foto’s van het proces en van de resultaten – dan kun je het met eigen ogen beoordelen.

Schakel de expert in

Mijn advies is voor dit bedrijf te kiezen, wanneer je in je kantoorpand of woning een betonvloer wilt egaliseren – dit is zeker geen klus om eigenhandig te gaan ondernemen maar waarvoor je zeker de expert moet inschakelen. In Nederland behoort deze firma tot de top en ze zijn nog eens betaalbaar ook!