De luxe van spas nu in uw tuin!

Spa

Zit u wel eens met de gedachten om spas bij u in de tuin te hebben? Dit is mogelijk om het door ons te realiseren! Doordat wij de productie van 4Seasons hebben overgenomen kunnen wij bij u nu een complete lifestyle van wellness en luxe creëren. Een buiten spas met een tijdloos design, vervaardigd uit de beste kwaliteit materialen. De whirlpool van Starline biedt u dan ook een optimale hydromassage.

Spa

Baden voor alle jaargetijden

Elke bad is gemaakt met Europees vakmanschap. Of het nu in de lente, zomer, herfst of winter is, altijd kunt u genieten van uw whirlpool! De genezende, ontspannen werking van warm water is bekend sinds de oudheid. Onze modellen brengen hydrotherapie en hydromassage naar het volgende niveau door het maken van baden voor uw ultieme comfort. Starline biedt u verschillende modellen aan, waardoor u veel keus heeft om het juiste bad te vinden die bij u past. Momenteel hebben wij wel 6 verschillende modellen in het assortiment. Elk model heeft een uniek en specifiek ontwerp, gemaakt om te voldoen aan alle wensen en eisen van onze klanten!

Spa

Innovaties

De modellen zijn voorzien van alle innovaties om een setting te creëren die u nergens anders kunt vinden! Onze baden zijn voorzien van led licht wat voor een rustgevende sfeer zorgt in de avond, een filtersysteem dat uw aankoop netjes en schoon houdt, een Ozonator om het onderhoud te verminderen en de kwaliteit te verbeteren, afdekking en een trapje. Kortom wilt u dus dagelijks een vakantiegevoel hebben, wacht dan niet langer en neem contact met ons op!