Een aanrader: timmerbedrijf katwijk en onderhoudsbedrijf katwijk

timmerbedrijf katwijk en onderhoudsbedrijf katwijk

timmerbedrijf katwijk en onderhoudsbedrijf katwijk

 

 

 

Door de jaren heen was mij dakkapel zeer verouderd. Ik wilde dan ook een nieuw dakkapel laten plaatsen, maar natuurlijk was dit een hele investering. Vandaar de keuze om eerste goed te gaan zoeken naar een specialistisch bedrijf. Ik wilde zo goedkoop als mogelijk uit zijn en natuurlijk wel kwaliteit geleverd krijgen. Vandaar dat ik het besluit nam eens rustig een kijkje te nemen op het internet, want bij zo’n investering moet u niet te snel overstag gaan. Het is enorm belangrijk om eerst rustig uitzoeken welk bedrijf het beste bij uw profiel en wensen past.

Met deze gedachte ben ik dan ook rondkijken op het internet onder de zoekterm timmerbedrijf katwijk en onderhoudsbedrijf katwijk. Via de zoekterm timmerbedrijf katwijk en onderhoudsbedrijf katwijk kwam ik terecht op de website van timmerbedrijf-brederode.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van een dakkapel plaatsen. Zodoende ben ik een aantal recensies van klanten op gaan zoeken!

Timmerwerk

Recensies waren zeer posistief

Na een tijdje het internet afgestruind te hebben vond ik zo’n zes recensies over de werkzaamheden van timmerbedrijf-brederode. In alle recensies werden zeer loven gesproken over de gehanteerde prijzen, service en kwaliteit. Deze positieve recensies hebben mij dan ook overgehaald om in zee te gaan met dit timmerbedrijf!

Niet is minder waar

In de recensies werd zeer positief gesproken achteraf kan ik u dan ook mededelen niet is minder waar. Het personeel van dit bedrijf heeft binnen een dag mijn gehele dakkapel vervangen. Het personeel was zeer klantvriendelijk, verleende een goede service en dat allemaal voor een zeer lage prijs!Goede service