Het aannemersbedrijf in Zwolle

Bij onze woning hebben wij een extra schuur laten bouwen en daar hebben wij de hulp van het aannemersbedrijf Zwolle voor ingeschakeld. Niet voor het bouwen van deze schuur, maar om de  audio-, beeld- en telecommunicatienetwerken in orde te maken. Dit bedrijf is hier gespecialiseerd in. Deze keer wilden wij een glasvezel laten doortrekken naar deze schuur, omdat wij hier een klein bedrijfje gaan opstarten. Normaal zat ik op zolder, maar nu de zaken beter gaan ga ik naar de tuin verhuizen.  Hier moet ik internet voor hebben en wie kan dit beter aanleggen dan: Winters & Eikenaar. 

Netjes werk geleverd

Omdat er in onze tuin moest worden gegraven om onder de grond de kabels door te kunnen trekken werd er een kleine graafmachine bij gehaald. Ook deze kan je hier bij het aannemersbedrijf in Zwolle huren. Gelukkig dat wij deze klus uit handen hadden gegeven en verder geen omkijken naar hadden om voor het materiaal te zorgen, daar zorgde de medewerkers van Winters & Eikenaar voor.

Inmiddels heb ik mijn kantoortje al in gebruik. De kabels liggen netjes onder de grond en het internet is perfect aangesloten. Het was een enorme klus, maar dankzij de goede hulp van Winters & Eikenaar is dit allemaal netjes afgehandeld.