Mijn badkamer is gerenoveerd door klusbedrijf Waddinxveen

Klusbedrijf Waddinxveen

Door de jaren heen was mijn badkamer erg verouderd. De tegels lagen los en zelfs het plafond van mijn badkamer was beschimmeld. Na enkele maanden goed gespaard te hebben kon ik het mezelf eindelijk veroorloven om mijn badkamer volledig te laten renoveren. Zodoende ben ik een uitgebreide kijk gaan nemen op het internet, met de intentie een goed klusbedrijf Waddinxveen te vinden. In verloop van tijd kwam ik dan ook terecht bij de link klusbedrijf Waddinxveen. Deze link verwees mij door naar het bedrijf: Aannemer-Waddinxveen.

Eenmaal aangekomen op de website ben ik op mijn gemak de website gaan bekijken. Al vrij snel kwam ik er achter dat dit aannemers bedrijf gespecialiseerd is in bouw en verbouw: zowel grote als kleine klussen. Op een begeven moment nam ik dan ook het besluit om contact op te nemen met dit bedrijf. De jarenlang ervaring en het portfolio van deze aannemer waren voor mij de voornaamste redenen om in zee te gaan met dit bedrijf!

Service

Zeer voordelig

Enkele dagen na contact arriveerde het personeel van Aannemer-Waddinxveen. Het personeel bekeek de badkamer en meten de oppervlakte op. Na het opmeten van de badkamer vroeg het personeel aan mij, wat mijn budget was. Aan de hand van mijn eisen, budget en oppervlakte zijn zij de kosten en mogelijkheden gaan berekenen. De totaalkosten waren schrikbarend laag en ik gaf dus een goedkeuring. Voor een zeer voordelig tarief is mijn gehele badkamer op en top gerenoveerd door dit aannemers bedrijf!

Bent u zoekende naar een goede aannemer? Bekijkt u dan de bovenstaande website!

Offerte