Professionele aannemer in Dronten

Ben je op zoek naar een professionele aannemer Dronten, kijk dan eens op de site van Combiforte. Hier werken mensen die jarenlang ervaring hebben op het gebied van renovaties, installatiewerk, het bouwen van nieuwbouw huizen en het verbouwen van bestaande bouw. Voor ons was dit een goede reden om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij willen namelijk een uitbouw aan ons huis hebben. Hiervoor hadden wij al bij verschillende bedrijven een offerte opgevraagd, maar meer dan dat gebeurde er niet. Dit kwam vaak door de belachelijke hoge prijzen en de onprofessionele werkwijze.  

Wat een ruimte

Nadat wij via de aannemer Dronten een offerte hadden gekregen, en iemand bij ons op bezoek was gekomen om de situatie in te schatten, voelde dat al meteen goed. Geen enkel ander bedrijf had de moeite genomen om langs te komen, enkel van onze beschrijvingen kregen wij een offerte toegezonden. 

Eindelijk kan onze verbouwing plaatsvinden, wij krijgen een mooie uitbouw aan onze woonkamer. De complete uitbouw is vanaf €24,995. Dit is inclusief sausklare plafonds en wanden, betonvloer met dekvloer, twee wandcontactdozen en een lichtpunt met schakelaar. Zeg nou zelf, voor zo een prijs hoef je toch niet lang na te denken? Wij in ieder geval niet.