Voordeel van een Holland Warmte Remeha cv ketel

Vandaag een tip uit het veld, aangezien ik in de huishoudens waar ik kom steeds vaker bemerk dat men een Holland Warmte Remeha cv ketel geïnstalleerd heeft. Onlangs vroeg ik een van mijn klanten naar de voordelen van dit type ketel en waarom zij het nou van Holland Warmte heeft aangeschaft. Voor ik het wist hadden we een geanimeerd gesprek over de vele voordelen die er inderdaad zijn en was ik binnen mum van tijd overtuigd van zowel de ketel als de verkoper ervan.

De vele voordelen van een Remeha ketel bij Hollands warmste

Laat me bij de verkoper beginnen, Holland Warmte, dat een uitgebreide expertise heeft op het gebied van cv ketels. Dit bedrijf bestaat inmiddels vijftig jaar en heeft in het kader daarvan ook nog eens interessante acties. Ik vind het persoonlijk sowieso al een pre een product en dienst (want zij komen het ook voor je installeren, met de in huis opgeleide monteurs die deze klus voor je klaren) aan te schaffen van een bedrijf met een zo uitgebreide expertise. Dat er nu ook extra kortingen te verkrijgen zijn, is natuurlijk erg mooi meegenomen. Hieronder heb ik drie types van de Remeha voor je uitgezocht, elk met de prijzenlijst erbij. Let ook op: je kunt je cv ketel zowel huren als kopen via Holland Warmte.

25

27

28

Wat je misschien al wel is opgevallen, is dat je op elke ketel ook nog eens een korting van Remeha zelf krijgt! Dit bedrijf heeft namelijk ook een jubileum dat ze met recht viert, namelijk voor elk jaar dat het bedrijf inmiddels bestaat geeft zij een korting van een euro! Die tachtig euro wordt er dus sowieso voor je afgetrokken. Ook erg prettig is dat je bij Holland Warmte je nieuwe Remeha cv ketel kunt verlengen in garantie, tot wel dertien jaar!